Home Top menu Blog Jak sestavit hydrofoil

Jak sestavit hydrofoil

Starboard Hydrofoil Wave ALU

Jak sestavit hydrofoil

Sestavujeme hydrofoil pro paddleboard a windsurf. 

Tento hydrofoil lze použít na plováky s dvojicí US boxů vedle sebe, díky úchytu TOP PLATE.

Vhodný pro typ plováku STARBOARD 4in1.

Zde vidíte krásnou stavebnici hydrofoilu Starboard, typ Wave. Tento typ hydrofoilu lze použít jak na windsurf, tak na paddleboard. Rozdíl je v tom, že většina winsurfových plováků má uchycení tzv. ´´FOIL BOX´´, zatímco většina paddleboardů jsou tenčí a používá se dvojice US box umístěných vedle sebe. V tomto případě se musí použít adaptér na úchyt tzv. ´´TOP PLATE´´.  Pokud vlastníte plovák Starboard 4in1, pak nemusíte nic řešit, tento plovák má v sobě zabudován obě verze úchytů.

Foil je koncipován jako stavebnice. Jednotlivé díly můžete měnit. Takže dokoupením dílů tento foil snadno přestrojíte na jiný typ bez potřeby koupě celého foilu. 

Bag na foil je standarně dodáván jen s verzí CARBON, k verzi ALU se musí přikoupit. Ale vyplatí se to, protože batoh pojme i díly, které si třeba pořídíte a tak v jednom bagu budete mít foil pro více typů využití.

Tento foil můžete pořídit buď s karbonovým mastem, typ se nazývá Carbon, nebo s hliníkovým mastem, pak se typ nazývá ALU. Křídla a fuselage jsou pro obě verze stejné. 

Více najdete v prodejní  sekci FOILY  https://www.starboard.cz/foily/

Fotogalerie

Video

https://youtu.be/R7GYJMkAYLU
hydrofoil starboard